Drogisten Weekblad Juni 2016

 

Uitverkozen tot beste productlijn bij eczeem
'Natural Health International Beauty Award' weer voor Barefoot SOS Dry + Sensitive

Barefoot SOS Dry + Sensitive, een natuurlijke productlijn voor de dagelijkse verzorging van gezicht, lichaam en haar, is winnaar geworden in de categorie 'Beste Eczeem Productlijn' tijdens de Natural Health International Beauty Awards 2016 in Engeland. Dit is de vierde keer dat SOS Dry + Sensitive deze prijs in de wacht weet te slepen. 

Barefoot SOS Dry + Sensitive is de reddingslijn voor de droge, gevoelige, geïrriteerde of trekkerige huid en de huid vatbaar voor eczeem en psoriasis. De producten zijn geschikt voor alle leeftijden, ook voor baby's.De SOS Dry+Sensitive lijn bestaat uit vijf producten: 

  • Face & Body Rescue Cream voor gezicht en lichaam
  • Daily Rich Body Lotion voor dagelijks gebruik
  • Soothing Face & Body Wash voor gezicht en lichaam
  • Dry Scalp Treatment Shampoo voor droge hoofdhuid
  • Dry Scalp Treatment Conditioner voor droge hoofdhuid


De 98% natuurlijke producten bevatten een verzorgend complex van actieve botanische ingrediënten, zoals stellaria en grote klis, gemengd met natuurlijke moisturisers en voedende oliën zoals macadamia, teunisbloem en jojoba. De deskundig geformuleerde mengingen bieden de huid comfort, hydratatie en bescherming.

De Natural Health International Beauty Awards is een prestigieuze competitie in Engeland waarbij elk jaar door een toonaangevende jury bestaande uit onder andere Jo Fairley, auteur van de 'The Beauty Bible' en Jayney Goddard, president van de 'Complementary Medical Association' prijzen in diverse categorieën worden uitgereikt aan de beste producten op het gebied van natuurlijke gezondheid.

In reactie op het winnen van de award zegt Hans Pijnacker, directeur van First T&B, de exclusieve distributeur van het merk voor de Benelux, erg onder de indruk te zijn. "Dat het merk deze prijs voor de vierde keer wint, is een uitzonderlijke prestatie in een competitie waar vele grote merken hun beste producten ingebracht hebben. Een belangrijke erkenning en een prachtige aanvulling op de vele dankbare reacties van de gebruikers van onze producten."Over Barefoot SOS

Barefoot producten zijn ontwikkeld door experts op het gebied van natuurlijke gezondheid. De producten hebben talrijke prijzen gewonnen en worden aanbevolen door dermatologen en zorgprofessionals. Barefoot SOS producten zijn vrij van paraffine, parabenen, SLS, SLES, synthetische parfums en kunstmatige kleurstoffen. De producten zijn niet voor of door ons getest op dieren en zijn vrij van dierlijke ingrediënten, waardoor ze ook geschikt zijn voor veganisten.

Voor meer informatie: www.barefoot-sos.eu

Biojournaal Publicatiedatum: 7-6-2016

 

Barefoot SOS handcreme wint prijs Beauty Shortlist Awards in Engeland

Barefoot SOS handcreme wint prijs Beauty Shortlist Awards in Engeland

De handcrème uit de Dry + Sensitive lijn van Barefoot SOS is bij de Beauty Shortlist Awards 2015 in Engeland verkozen tot ‘Best Intensive Therapy Hand Cream’. De crème maakt deel uit van een productlijn voor mensen met droge, gevoelige, geïrriteerde of trekkerige huid en is ook geschikt voor een huid vatbaar voor eczeem en psoriasis. De producten zijn geschikt voor alle leeftijden en dus ook zacht genoeg voor gebruik bij kleine kinderen, zelfs bij baby’s. Deze zeer voedende en verzachtende handcrème biedt extra bescherming voor de handen en kalmeert gevoelige huid. Bevat intensief werkende natuurlijke moisturisers, botanische extracten en kalmerende zuivere etherische oliën: o.a. sheaboter, macadamia-, zonnebloem- en jojobaolie, botanische extracten van Stellaria en Malva, etherische oliën van lavendel en sinaasappelbloesem (neroli). De producten zijn primair verkrijgbaar via apotheken, schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.


“We zijn ontzettend blij met opnieuw erkenning voor de Dry + Sensitive lijn”, aldus Hans Pijnacker, Directeur van First T&B, de exclusieve distributeur van het merk voor de Benelux. “Voor ons is het altijd geweldig te horen dat onze klanten baat hebben bij de producten en de conditie van hun huid werkelijk zien verbeteren. Een prijs als deze is uiteraard een welkome aanvulling.”

Beautyprofs juli 2015

 

Zachte handen

Zachte handen

De Barefoot SOS dry + sensitive handcrème is bij de Beauty Shortlist Awards 2015 in Engeland verkozen tot ‘Best Intensive Therapy Hand Cream’. De handcrème is zeer voedend en verzachtend, biedt extra bescherming voor de handen en kalmeert de gevoelige huid. Het bevat intensief werkende natuurlijke moisturisers, botanische extracten en kalmerende zuivere etherische oliën, waaronder karitéboter, macadamia-, zonnebloem- en jojobaolie, botanische extracten van Stellaria en Malva, etherische oliën van lavendel en sinaasappelbloesem (neroli). De creme maakt deel uit van een productlijn (met zes producten) voor mensen met droge, gevoelige, geïrriteerde of trekkerige huid en is ook geschikt voor een huid vatbaar voor eczeem en psoriasis. De producten zijn geschikt voor alle leeftijden en dus ook zacht genoeg voor gebruik bij kleine kinderen, zelfs bij baby’s. De Barefoot SOS producten bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn vrij van dierlijke ingrediënten en irriterende chemische toevoegingen. First T&B Benelux, tel. 070-3864042,www.barefoot-sos.eu

Esteticienne Juli 2015

 

 

DW, Mei 2015

GAAF! UItgave 2014

Drogistenweekblad mei 2015

DrogistenWeekblad juli 2013

DW Magazine augustus 2013

Estheticienne, augustus 2013