Over Barefoot SOS

Onze Dry+Sensitive lijn is speciaal voor de extreem droge, gevoelige, geïrriteerde of trekkerige huid.

Ons bekroonde gamma van unieke en effectieve producten is VEILIG en NATUURLIJK en biedt de probleemhuid direct verlichting. De geavanceerde natuurlijke therapeutische formules zijn zo zacht dat ze geschikt zijn voor alle leeftijden, zelfs voor kinderen jonger dan 3 jaar.Tevens kunnen zij geschikt zijn voor mensen met een huid die vatbaar is voor eczeem of psoriasis. Ook zijn onze producten zeer geschikt voor de beschadigde en rijpere huid.

Onze producten zijn natuurlijk en bevatten daarom geen potentieel irriterende synthetische of chemische ingrediënten, zoals paraffine, parabenen, SLS of propyleen glycol. Ze zijn vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen en bevatten ook geen dierlijke ingrediënten. Ze zijn dan ook geschikt voor Veganisten.

Barefoot SOS producten zijn samengesteld uit de meest hoogwaardige natuurlijke en op ethisch verantwoorde wijze verkregen botanische extracten, puur natuurlijke vochtinbrengers en de mooiste kwaliteit etherische oliën. De producten bieden de probleemhuid comfort, soepelheid, bescherming en hydratatie.

Niet voor niets verdienen de producten van Barefoot ieder jaar weer internationale prijzen!